Onze diensten

Boekhouding

Onze dienstverlening begint bij het verzorgen van uw boekhouding. Deze correcte verwerking is van essentieel belang om u als ondernemer optimaal te begeleiden. Hierbij wordt de mogelijkheid gelaten om uw boekhouding zelf te verwerken en bij te sturen waar nodig. 

Fiscaliteit

Wij behandelen voor u de btw-aangiftes en aangiftes in de personen- en vennootschapsbelasting. Op basis van tussentijdse besprekingen en een nauwgezette fiscale raming krijgt u een helder beeld van uw cijfers en fiscale situatie.

Advies bedrijfsvoering

Wij analyseren de rentabiliteit van uw onderneming zowel op korte als lange termijn. In functie hiervan doen wij u voorstellen, onder andere op fiscaal vlak, om de economische gezondheid van uw onderneming te onderhouden en/of te verbeteren.

Bijstand starters

Als startende ondernemer staan wij u met raad en daad bij om uw zelfstandige carrière succesvol te maken. We begeleiden u bij de keuze van de juridische vorm, het opmaken van een financieel plan, de registratie bij de kruispuntbank en BTW, de aansluiting bij een sociaal verzekeringsfonds.

You concentrate on running your business, let us worry about the books.

Laat ons u terugbellen

Wil u uw vragen, wensen of opmerkingen liever telefonisch bespreken? Laat dan uw gegevens achter door onderstaand formulier in te vullen. Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.